Politica de confidentialitate

Website-ul transport-mobila-bucuresti.ro nu solicita vizitatorilor date cu caracter personal.

Cānd prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceastea au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si īntrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile īn legatura cu continutul site-ului si care nu se afla sub controlul sau īndrumarea sa. Īn cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Acest website nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Linkuri utile

Dasigur | Tractari Auto | Cadouri personalizate | Copiere Chei